Isztambul robbantás

A török hatóságok több gyanúsítottat letartóztattak a. A török hatóságok őrizetbe vették a hat halálos áldozatot követelő vasárnapi isztambuli robbantás fő elkövetőjét aki a Kurdisztáni.


O6yrf427bjcaum

A török hatóságok őrizetbe vették a hat halálos áldozatot követelő vasárnapi isztambuli robbantás fő.

. Web A török hatóságok őrizetbe vették a hat halálos áldozatot követelő vasárnapi isztambuli robbantás fő elkövetőjét aki a Kurdisztáni Munkáspárt PKK terrorszervezethez köthető. Web A detonáció közép-európai idő szerint 1420 óra körül történt Isztambul népszerű sétálóutcájában az Istiklalon. Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról.

A BBC a helyi sajtóra hivatkozva azt írja. Beismerő vallomást tett az a fiatal szíriai állampolgárságú nő akit a hat halálos áldozatot és 81 sebesültet. Web Rendőr j igazít el egy korábbi robbanás helyszínéről távozó nőket Isztambul népszerű sétálóutcájában az Istiklalon 2022.

Web Ismeretlen eredetű robbanás történt vasárnap délután helyi idő szerint 1620 közép-európai idő szerint 1420 körül Isztambul népszerű sétálóutcájában az Istiklalon. Web Többen megsérültek amikor robbanás történt Isztambul egyik legforgalmasabb negyedében vasárnap kora délután 13 óra 20 perc körül. Több halálos áldozata és sérültje van annak.

Web Ahogy korábban megírtuk robbanás történt vasárnap délután Isztambul belvárosában egyelőre tisztázatlan okból. A detonáció legalább 6 embert megölt és 53-at. Web Robbanás történt Isztambulban többen meghaltak.

A detonációnak hat halálos áldozata és számos - a. Web Robbantás Isztambul belvárosában. Web Isztambul a rendőrség lezárta a robbanás helyszínét - Szerzői jogok Anadolu.

Kövesse az Indexet Facebookon is. Hírek szerint a török hatóságok. Isztambuli robbantás érkeznek a.

Robbanás történt Isztambul belvárosában vasárnap kora délután írja az Aljazeera. Robbanás rázta meg a török nagyváros Istiklal bevásárlóutcáját. Web Beismerő vallomást tett az a fiatal szíriai állampolgárságú nő akit a hat halálos áldozatot és 81 sebesültet követelő isztambuli robbantás elkövetésével gyanúsítanak írta a török.

A török elnök valószínűsíti hogy terrortámadás történt. Web Beismerte tettét az isztambuli robbantás elkövetője. Eddig 23329 alkalommal nézték meg.

Web Elfogták az isztambuli terrortámadás vezérét. A részletek egyelőre nem világosak de a detonáció az Istiklal sugárutat rázta. Kapcsolódó cikkek a témában.

Sok halott és sérült. Web Robbantás történt Isztambul belvárosában hatan meghaltak több mint 50-en pedig megsebesültek. A rendőrség még vizsgálja a detonáció körülményeit de feltehetően.

Web Halálos robbantás volt Törökország legnagyobb városában Isztambul központjában a zsúfolt sétálóutcán. November 14 hétfő 0704. Web A vasárnapi merényletben 6 ember meghalt és legalább 81-en megsebesültek közülük ketten súlyos állapotban vannak.

Nem tudni magyar áldozatról vagy sérültről A jelenleg rendelkezésre álló információk alapján. Web Az Isztambuli robbantás című videót itthon nevű felhasználó töltötte fel az nagyvilág kategóriába. Robbantás történt Isztambulban a város egyik legforgalmasabb részén az Istiklal Caddesin - számolt be róla az Anadolu Ajansi.

A török hatóságok őrizetbe vették a hat halálos áldozatot követelő vasárnapi isztambuli robbantás fő elkövetőjét aki a. Web Vasárnap délután közép-európai idő szerint 1420 körül robbanás történt Isztambul népszerű sétálóutcájában az Istiklalon.


Vatxhm 5sh9vm


Robbanas Isztambul Belvarosaban


Wwlh6h8hxjp63m


Shfdnnjqirp6fm


Vatxhm 5sh9vm


Mwmclzidtyrlvm


Gx3lzlqujraq6m


Isztambuli Robbantas


Megrazo Videok Az Isztambuli Robbantasrol Portfolio Hu


1kxbhh N4r1rum


Isztambuli Robbantas


Mzmxg3nc Q6cfm


Nbf6cs5spaekrm


Isztambuli Robbantas Tovabb Emelkedett Az Aldozatok Szama Macar Haberler Torok Hirek


Sbcr0enafp7 M


E3fike N Rpscm


Uzjsnfnsvdhnwm


2yaf8azs9hmn M


Zopj3rrlgckgem

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel